Trafik kazasında yaralanan polis öldü

/ Kaynak: AA
Trafik kazasında yaralanan polis öldü

YAŞAM Haberleri  / AA

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki trafik kazasında yaralanan polis memuru Mehmet Akbay (41), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Turgutlu ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında yaralanarak Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akbay, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Akbay için görev yaptığı Denizli Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Akbay'ın ailesi ve mesai arkadaşları katıldı.Sevindik Polis Merkezi Amirliği'nde görevli Akbay'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Burdur'un Yeşilova ilçesine bağlı Salda köyüne götürüldü. Akbay'ın cenazesinin ikindi vakti kılınacak namazdan sonra köy mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.
Akbay'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Turgutlu ilçesindeki kazada, izinde bulunan Mehmet Akbay'ın kullandığı 45 ZC 5760 plakalı motosiklet ile İsmail Basetemur yönetimindeki 45 N 8094 plakalı otomobil çarpışmış, Akbay ile motosiklette yolcu olarak bulunan 7 yaşındaki yeğeni Nihan Erdoğan yaralanmıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...