Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cem Yılmaz, 5 yıl öncesine geri döndü!

Cem Yılmaz, 5 yıl öncesine geri döndü!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın iddialara göre 5 yıl önce birliktelik yaşadığı Hare Sürel ile tekrar görüştükleri iddia edildi.

Cem Yılmaz, Avustralyalı sevgilisi Melanie Shepherd'ın ülkesine dönmesinin ardından hiç vakit kaybetmedi. Ünlü şovmen, 5 yıl önceki sevgilisi ile yeniden birlikte. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra eski günlerine döndü.


Evlenmeden önce özel hayatıyla sık sık gündem olan Yılmaz; boşandıktan 4 ay sonra Avustralyalı sevgilisi Melanie Shepherd ile ortaya çıktı. İstanbul'da yaklaşık 10 gün geçirdiği sevgilisini geçtiğimiz günlerde ülkesine uğurlayan Cem Yılmaz, çapkınlıkta vakit kaybetmedi. Takvim'in haberine göre ünlü komedyen, çekimlerine başladığı yeni filmi "Pek Yakında"nın da kadrosuna dahil ettiği Hare Sürel'le son günlerde sık sık baş başa görüldü. Cem Yılmaz, 2009 yılında da aşk yaşadığı ve Cansu Dere uğruna terk ettiği genç oyuncuyla en son 24 Mayıs Cumartesi akşamı birlikteydi. Ünlü komedyen, saat 19.30 civarında Sürel'i, Cihangir Sports Center'dan almaya gitti. Garajına yeni kattığı gri renkli Ferrari'siyle Hare Sürel'i Cihangir'den alan Cem Yılmaz, buradan da müdavimi olduğu Ortaköy'deki Zuma'ya gitti. Yine geçtiğimiz hafta baş başa görülen Hare Sürel ile Yılmaz'ın; objektiflere ne zaman yakalanacağı ise merak konusu oldu. Bu arada Sürel ile Cem Yılmaz'ın samimiyeti, 'Pek Yakında' filminin diğer oyuncuları ve set ekibinin gözünden de kaçmadı! TAKVİM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...