Van Gaal 7 ismi kesecek!

Van Gaal 7 ismi kesecek!

SPOR Haberleri

Hollanda teknik direktörü Louis van Gaal, 2 Haziran'a kadar 30 kişilik kadrosunu 23'e düşürmek zorunda...

Dünya Kupası'nda oynayacak kesin kadroların iletilmesine kısa süre kala, Hollanda teknik direktörü Louis van Gaal kadrodan keseceği 7 ismi belirlemeye çalışıyor.
Hollanda basınında çıkan haberlere göre; Karim Rekik, Jean-Paul Boetius, Quincy Promes ve Tonny Vilhena'nın kadroda yer almaması kesin gibi. Ancak, bu 4 ismin dışında 3 ismin daha gönderilmesi gerekiyor. Savunmada Kongolo ve Veltman istenilen seviyede olmasa dahi alternatifsiz oldukları için kadroda yer alacak. Orta sahada Leroy Fer'in yeri garanti değil. Wesley Sneijder ise iyi çalışıyor ve kesin olarak kadroda yer alacak. Van der Vaart ve Wijnaldum da birbirleriyle yarışıyorlar ve ikisinden birisinin kesilebileceği belirtildi.
Hücumculardan Dirk Kuyt ise her antrenmanda forma savaşı vermesi ve yüzde 100'üyle mücadele etmesi nedeniyle tüm takımı ateşliyor. Sırf iş ahlakı ve kişiliği nedeniyle Van Gaal'in kesmeyi düşünmediği ifade edildi.


HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...