Hakan Peker, Özge Ulusoy ile klip çekti!

Hakan Peker, Özge Ulusoy ile klip çekti!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Hakan Peker yeni şarkısı Mütemadiyen'in klibini ünlü manken Özge Ulusoy ile çekti. Peker, Özge Ulusoy ile kamera karşısına geçti.

Hakan Peker ve Özge Ulusoy, bir dans yarışmasında birlikte yer almıştı. nbsp;Ulusoy bu kez de Peker'in klibinde dans performansıyla görsel bir şova imza atıyor. Özge Ulusoy, Hakan Peker'in Türk popunun mihenk taşı olduğunu belirtirken Hakan Peker de önümüzdeki aylarda yeni bir filmle de sürpriz yapacağını söyledi. nbsp;Oldukça iddialı bir filmle ekim ayında vizyona gireceğini söyleyen popçu, filmde Özge Ulusoy ile oynayacaklarını da nbsp;açıkladı. nbsp;Uzun bir aradan sonra yeni şarkısı 'Mütemadiyen' ile hayranlarının karşısına çıkan Hakan Peker, şarkının klip çekimlerini de tamamladı. nbsp;


KLİP KIZI OLDU
Ulusoy, "Hakan Peker benim için Türk popunun mihenk taşı. Onun klibinde rol almak benim için güzel bir anı olacak. İzlediğimde de bu güzel günü hatırlayacağım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...