Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakan Çalhanoğlu için servet istediler!

Hakan Çalhanoğlu için servet istediler!

SPOR Haberleri

Avrupa'nın bu sezon yükselen yıldızlarından olan Hakan Çalhanoğlu için Almanya'da demeç savaşları var.

Bu sezon Bundesliga'da küme düşmekten son anda kurtulan Hamburg'un Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu için Almanya'da gerilim artıyor. Bir süre önce takımdan ayrılmak istediğini açıklayan genç oyuncu için Hamburg ve Leverkusen cephesinden açıklamalar geldi. Leverkusen'in yeni teknik direktörü Roger Schmidt, 20 yaşındaki futbolcunun transferini istediğini belirtirken, "Onun transferi gerçekleştirilebilir mi, buna bakmalıyız. Bizim için muhteşem bir takviye olur" ifadelerini kullandı.


"13 MİLYON EUROYA GİDEMEZ, EN AZ 2 KATI LAZIM"
Hamburg'un efsaneleri arasında yer alan yönetim kurulu üyesi Thomas von Heesen ise, sözleşme fesih bedeli olduğu konuşulan 13 milyon euroya transferin gerçekleşemeyeceğini söylerken, "Eğer o kendini Messi ve Ronaldo ile kıyaslıyorsa, 13 milyon euroya bir yere gidemez. Bunun en az 2 katı lazım. Onun yerine bir alternatif bulmak da bize 40 milyon euroya patlayabilir" diye konuştu. Bir süredir Galatasaray ve Chelsea'nin de takibinde olduğu konuşulan milli oyuncu, bu sezon attığı 11 gol ile takımının lige tutunmasında önemli rol oynadı. sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...