Akhisar'da flaş atak! İşte ilk transfer...

Akhisar'da flaş atak! İşte ilk transfer...

SPOR Haberleri

Teknik direktör sorununu Mustafa Reşit Akçay'la anlaşarak çözen Akhisar Belediyespor, ilk transfer bombasını Fransa'dan patlatmaya hazırlanıyor.

Yeşil-siyahlıların bu sezon Fransa 1. Ligi'nden düşen Ajaccio takımının Malili orta saha oyuncusu Sigamary Diarra ile anlaştığı öne sürüldü. Oyuncunun Türkiye'deki yetkili menajeri Önder Topçu, Diarra konusunda Akhisar yönetimiyle yapılan görüşmelerde son noktaya gelindiğini iddia etti. Topçu, 30 yaşındaki futbolcunun geçen sezon da Akhisar'ın gündemine geldiğini ancak transferin gerçekleşmediğini belirtti. Akçay'ın onay vermesi halinde Diarra'nın Türkiye'ye geleceğini anlatan Topçu, "Akisar'la görüşmeler olumlu gidiyor. Büyük bir aksilik olmazsa, anlaşma sağlanacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. Ajaccio'nun yanı sıra Caen, Sochaux, Lavallois, Tours ve Lorient'te oyyanah Diarra, 15 kez Mali A Milli Takım formasını giydi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...