Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polise gerçek aşkı sordu aldığı cevapla intihardan vazgeçti

/ Kaynak: DHA
Polise gerçek aşkı sordu aldığı cevapla intihardan vazgeçti

YAŞAM Haberleri  / DHA

İntihar etmek için falezlere çıkan genç polise "Sen gerçek aşkı bilir misin?" diye sordu aldığı cevaptan sonra canına kıymaktan vazgeçti.

Antalya'da kız arkadaşıyla kavga ettiği için falezlere çıkarak intihar etmek isteyen 19 yaşındaki genç, "Sen gerçek aşkı bilir misin?" sorusuna, "Ben gerçek aşkı bulmak için 30 yaşıma kadar evlenmedim" diyen polis tarafından ikna edildi.Kısa süre önce kavga ettiği kız arkadaşıyla barışamayan E.Ç., Muratpaşa ilçesi Yavuz Özcan Parkı'nda intihara kalkıştı.35 metre yüksekliğindeki falezlere çıkan genci fark edenler polisi aradı.Olay yerine sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri genci falezlerden indirmek için yarım saat boyunca konuştu.Genci ikna etmek için olay yerine gelen Bahçelievler Polis Merkezi'nde görevli polis memuru Erdoğan Tokma, önce genç kızla telefonda konuştu ardından E.Ç.'ye "Çok gençsin değer mi?" diye sordu.E.Ç., "Sen gerçek aşkı bilir misin?" diye cevap verince, polis memuru "Ben gerçek aşkı bulmak için 30 yaşıma kadar evlenmedim. İnsan hayatta hiç ummayacağı zamanlarda karşısına bazıları çıkar ve hayatını değiştirir. Neden kavga ettiyseniz, birlikte bir yerde oturup konuşacağız. Ben sana bir ağabeyin olarak söz veriyorum. Ben gerçek aşkı buldum diyorsan sizi barıştıracağım" dedi.Bu sözlerin üzerine intihardan vazgeçen genç ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.Vatandaşlar ise E.Ç.'yi ikna etmeyi başaran polisi tebrik etti.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...