Samsung Music Hub, Avustralya'da kapanmıyor!

Samsung Music Hub, Avustralya'da kapanmıyor!

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un tüm dünyada kapatmaya karar verdiği hizmeti, sadece bu ülkede yaşamaya devam edecek!

Samsung, geçtiğimiz hafta kullanıcılarına bir e-posta göndermiş, Samsung Music hizmetinin 1 Temmuz'dan itibaren kepenkleri indireceğini onlara bildirmişti. Firma kullanıcılarından satın aldıkları içerikleri indirmelerini ve kalan kredilerini Mayıs ayı bitmeden önce kullanmalarını önermişti.

Bunların ardından Samsung Avustralya, müzik hizmetinin ülkede açık kalmaya devam edeceğini duyurdu. Firmanın Avustralya ayağı, Techradar'a yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Avustralya'daki Samsung Music Hub, ülkede gelişmiş bir durumdadır. Hizmet, diğer deviz aşırı piyasalardaki müzik kanallarından ayrı bir müzik kanalıdır."

Hizmet, Avustralya'da kapanmayacak olsa da, bunun ne kadar süreceği şimdilik bilinmiyor. Samsung, yaptığı açıklamada ülkedeki Samsung Music Hub'ın hizmet vermeye devam edeceğini ve kapanmayacağını doğrulamış bulunuyor. Hizmetin ülkede devam etmesinde sanatçılar ve müzik firmalarıyla yapılan anlaşmaların etkili olmuş olabileceği düşünülüyor.

Samsung, müzik hizmetini tüm dünyada neden kapadığıyla ilgili herhangi bir neden belirtmemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...