LG G3 tanıtıldı, işte tüm özellikleri!

LG G3 tanıtıldı, işte tüm özellikleri!

TEKNOLOJİ Haberleri

LG'nin herkesi meraklandıran yeni amiral gemisi, sonunda resmi olarak tanıldı! İşte LG G3!

Uzun süredir merakla beklenen yeni nesil akıllı telefon modellerinden LG G3, resmen lanse edildi.

LG'nin Galaxy S5, HTC One M8 ve iPhone 5S'le rekabet edecek yeni modeli bugün düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

Özellikle fiyat/performans oranı ile geçtiğimiz yıla damgasını vuran G2'nin devamı olarak önümüzdeki hafta Güney Kore'de, önümüzdeki ay da Avrupa'da satışa sunulacak olan LG G3, 5.5-inç büyüklüğünde ve QHD yani 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde True HD IPS+ LCD ekrana sahip. İnç başına düşen piksel yoğunluğu 534 olan dolayısıyla keskin görüntü anlamında zirveye aday olan LG G3, özellikle ekran konusunda liderlik iddiasında.

LG G3, teknik özellik seviyesinde mercek altına alındığında işlemci olarak Samsung'un Galaxy S5'inde de karşımıza çıkan 2.46GHz hızındaki Snapdragon 801-8974AC'den güç aldığını görüyoruz.

578MHz hızındaki Adreno 330 GPU'sunun eşlik ettiği telefon, işlemci performansı olarak HTC One M8'den ve Sony Xperia Z2'den fazlasını sunarken, grafik performansında ise özellikle yüksek çözünürlüğün olumsuz yansımalarını yaşayacağını söyleyebiliriz.

LG G3'ün en çok merak edilen detaylarından biri de RAM kapasitesi idi. En başta 3GB RAM, sonra da 2GB RAM ile geleceği iddia edilen LG G3 aslında iki RAM kapasitesini de destekliyor. Merak edenler için G3'ün 16GB kapasiteli versiyonu 2GB RAM, nbsp; 32GB kapasiteli versiyonu ise 3GB RAM ile gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...