Dorak Holding Wyndham'ı Türkiye'ye getirdi

Dorak Holding Wyndham'ı Türkiye'ye  getirdi

Ekonomi Haberleri

Dorak Holding, İstanbul ve Kapadokya'daki 2 otelinin işletme haklarına ilişkin dünyanın önemli zincir oteller grubundan Wyndham Oteller Grubu ile anlaştı.

Türkiye'de turizm sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dorak Holding, İstanbul ve Kapadokya'daki 2 otelinin işletme haklarına ilişkin dünyanın en önemli zincir oteller grubu olan Wyndham Oteller Grubu ile anlaştı. Anlaşmanın ardından İstanbul Beyazıt'taki Crown Plaza Old City Otel'in ismi Wyndham İstanbul Old City olurken; yaklaşık bir yıl süren yenileme çalışması sonrasında Kapadokya Inn Oteli Ramada Kapadokya olarak yeniden hizmete girdi. Wyndam İstanbul Old City ve Ramada Kapadokya'nın yanı sıra Kuşadası'ndaki Le Bleu ve Pamukkale'de açılacak yeni bir otelle yatırımlara hız verdiklerini belirten Dorak Holding Oteller Grubu Direktörü Mustafa Cevizci, "Çok kısa bir süre önce Kuşadası'nda 265 odalı bir otelin işletmesini devraldık. Sezon hazırlıklarını tamamladıktan sonra Le Bleu isimi ile bu oteli de hizmete açtık. 2014 yılı içerisinde ise Pamukkale'de yılın son çeyreğinde inşaatına başlayacağımız beş yıldızlı otelimizin işletmesini dünyanın önde gelen otel zincirlerinden birinin markası ile hizmete açmayı hedefliyoruz. 2020 yılının sonuna kadar 20. otelimizi hizmete açmayı planlıyoruz" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...