Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Chrome kullananlara kötü haber

Chrome kullananlara kötü haber

GÜNDEM Haberleri

Chrome'da kullanıcıların yoğun olarak kullandığı eklentiler Google tarafından kapatılıyor.

Google'ın Kasım ayında açıkladığı üzere Chrome'un uygulama mağazasında yer almayan eklentilerin kaldırılacağı duyurusu uygulamaya kondu. Google bu mağazada olmayan ve internetten indirilen tüm eklentileri kapatmaya başladı.
Google'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada yapılan işlemin kullanıcıların güvenliği için olduğu ve kendi kontrollerinden geçmeyen eklentilerin zararlı içerik barındırabilme ihtimalini göz önünde bulundurup bu eklentileri kaldırma yoluna gittiğini kaydetti.


CHROME KULLANICILARI NASIL ETKİLENECEK
Dijikolog.com'un haberine göre bugünden sonra Chrome kullananların eklenti kurarken internetten arama yapmak yerine Chrome Web Store'u kullanmaları ve mağazadan eklentileri indirmesi gerekecek. Daha da önemlisi bu mağazada yer almayan eklentiler halihazırda kullanıcıların Chrome tarayıcısında ekliyse bu eklentiler de artık kullanılamayacak ve pasifize edilecek.
Kullanıcıların pek çoğu bugüne kadar internetten arama yaparak rastgele Chrome eklentileri indirebiliyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...