Trafik kazası geçiren genç müzisyenden kötü haber!

Trafik kazası geçiren genç müzisyenden kötü haber!

YAŞAM Haberleri

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde dün gece saatlerinde takla atan araçtan ağır yaralı olarak kurtulan müzisyen bu sabah hayatını kaybetti.

Zonguldak - İstanbul karayolunun Göktepe Mahallesi Erdemir plajı mevkisinde Onur Aydın (36) idaresindeki 74 AY 999 plakalı otomobil virajı alamayarak yoldan çıkıp takla atmıştı. Kazada sürücüsü Onur Aydın ile araçta bulunan Ceylan Aygün (27), Derya Albayrak (28) ve Fevzi Ergil (32) yaralanmıştı. Yaralılar Onur Aydın ile Fevzi Ergil ilçedeki özel bir hastanede tedavi altına alınırken kaza sırasında camdan fırlayarak ağır yaralanan Ceylan Aygün ile Derya Albayrak ise Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Kazanın ardından iki kez kalbi durduktan sonra yapılan müdahaleler sonucu yeniden hayata döndürülen müzisyen Ceylan Aygün bu sabah saat 09.00 sıralarında hayatını kaybetti. Ereğli ilçesinde bazı eğlence mek'nlarında sahne alan müzisyen Ceylan Aygün'ün cenazesinin yapılacak otopsisinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi. Polis ve jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...