Galatasaray'da Mevlüt Erdinç krizi!

Galatasaray'da Mevlüt Erdinç krizi!

SPOR Haberleri

Fransız kulübü St Ettienne'nin Mevlüt Erdinç için 4.5 milyon avroluk bonservis bedelinde indirime gitmemesi Galatasaray'ın planlarını değiştirdi.

Mevlüt Erdinç defterini kapatmaya hazırlanan sarı-kırmızılı yönetim, listesindeki alternatif isimlere yoğunlaşmaya başladı. Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Mevlüt Erdinç için son kozlarını oynuyor. Mevlüt Erdinç için menajeri Pierre Floret ile prensip anlaşmasına varen ve St Ettienne ile görüşmelere başlayan Galatasaray, Fransız temsilcisi ile yaptığı görüşmelerde 'bonservis bedeli' engeline takıldı. nbsp;St Ettienne ile yaptığı ilk görüşmelerde 2.5 milyon avroluk resmi teklifi masanın üstüne koyan Galatasaray Yönetimi, Fransız temsilcisinin talep ettiği 4.5 milyon avroluk rakamın ardından geri çekilerek beklemeye başlamıştı. St Ettienne ile Galatasaray arasındaki son görüşmelerde tamamlandı.


4.5 MİLYON AVRODA ISRAR EDİLİNCE... nbsp;
İdari Menajer Cenk Ergün tarafından yürütülen transfer görüşmelerinde 3 milyon avroya kadar çıkılmasına rağmen St. Ettienne'nin 4.5 milyon avroluk bonservis bedelinde indirime gitmemesi ve bu konudaki tavrını kati olarak belirlemesi Galatasaray'ın da tüm planlarını yeniden gözden geçirmesine yol açtı. nbsp;Mevlüt Erdinç'i geçen yıl 4.5 milyona avroluk bir bonservis bedeli ile Rennes'ten transfer eden St Ettienne, bu rakamın altında verilecek olan hiçbir rakama milli futbolcuyu elden çıkartmayacak. nbsp;Mevlüt Erdinç için talep edilen 4.5 milyon avroluk bonservis bedelini yüksek bulan ve St Ettienne'nin indirime gitmesi bekleyecek olan sarı-kırmızılı yönetim transfer sürecinde ısrarcı olmayarak alternatif isimlere yönelmeye başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...