İşte Beşiktaş'ın sır gibi sakladığı Sow'u

İşte Beşiktaş'ın sır gibi sakladığı Sow'u

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazanırken, siyah-beyazlı yöneticilerin adını sır gibi sakladığı oyuncunun Khouma El Hadji Babacar olduğu öne sürüldü

Yaz transfer döneminin açılmasına kısa bir süre kala iddialar havada uçuşuyor. Beşiktaşlı yöneticilerin "Görüştümüz isimler bunlar deği, adları hiç çıkmadı" diyerek büyük merak uyandırdığı forvet için bir iddia da İtalya'dan geldi. Skyspor'tun iddiasına göre Beşiktaş, Senegal'in potansiyel vaad eden forvetlerinden, 1993 doğumlu Khouma El Hadji Babacar'ı listesine aldı. Bonservisi Fiorentina'da olan, Serie B ekiplerinden Modena'da başarılı bir yıl geçiren Babacar için Beşiktaş'ın 5 milyon avroluk bir teklifinin olduğu öne sürüldü.
Özellikel Football Manager adlı bilgisayar oyununu takip edenlerin yakından tandığı Khouma Babacar, 1.91 boyu ve bitirici vuruşlarıyla tanınıyor. Özellikle bu transfer için Beşiktaş Futbol Direktörü, Önder Özen'in ısrarcı olduğu iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...