Özge Ulusoy: Evlenmek istemiyorum

Özge Ulusoy: Evlenmek istemiyorum

MAGAZİN Haberleri

Hakan Baş'tan tekrar ayrılan Özge Ulusoy, 'Yakın bir zaman içinde çocuk yapma planım olmadığı için evlenmek istemiyorum' dedi.

Güzel manken Özge Ulusoy, Seninle dergisinden İclal Aydın'a hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Özge Ulusoy, dünyaya gelmesinin nasıl bir şans nbsp;olduğunu anlatarak başladı konuşmasına, Hakan Baş'la biten ilişkisinin ardından yaşadıklarıyla devam etti.


İşte Özge Ulusoy röportajından öne çıkan başlıklar...


'ANNEM ÇOK MÜCADELELER VERMİŞ'
Annelerinin zor yaşamından onlar da paylarına düşeni almışlar. Bu yüzden de kendi hikayesine bakıp ağlayanlara ve bunu hayata karşı bir bahane yapanlara katılmayan Ulusoy, nbsp;"Annem bana hamileyken menenjit geçirmiş. Benim dünyaya gelmemi bir yana bırakın, annemin yaşamı tehlike altında kalmış. Çok mücadeleler vermiş annem. Sağsalim doğmuşum ama o hastalığın pek çok etkisi oldu hayatımızda. Ben dört-beş yaşlarındayken annem bayılırdı. Küçük bir çocuktum ama annemi ayıltmak ve büyüklere haber vermek gerektiğini bilirdim. Bu beni bugün de çok soğukkanlı birisi yaptı. Panik olmadan çözüm arayabilme ve üretme becerimi buna borçluyum sanırım." diyor.


"İKİNCİ KEZ DENEDİĞİMİZDE BU İLİŞKİNİN OLAMAYACAĞINI DAHA İYİ ANLADIM"
Bir süre önce biten ilişkisinin ardından kendini yenileme, işine ve geleceğe odaklanma dönemine girmiş. Her zaman bu ikisi kurtarıcısı olmuş zaten: İşi ve ailesi...


Ulusoy, Hakan Baş'la olan ilişkisinin bitmesini şöyle anlattı;


"Her şey bir arada olmuyor. Kabul etmek lazım. Hayatımın kendimden en memnun olduğum günlerini yaşıyorum. Çok yoğunum. İşim gerçekten arzu ettiğim bir yükseliş seyrediyor. Sağlığım yerinde. Ailem yanımda. Bazı şeylerin eksikliğini de kabul etmek gerek. Aşk hayatı her zaman yolunda gitmeyebiliyor. İkinci kez denediğimizde yürümeyeceğinden daha emin oldum. Üzülmek yerine gerçekleri kabullenmek ve yaşamı buna göre yönlendirmek gerektiğini anladım."


"EVLENMEK İSTEMİYORUM Kİ"
Özge'nin aslında evlenmek istediği, bu isteğinin eski erkek arkadaşı tarafından kabul görmediği için ayrıldıklarına dair çıkan haberden dolayı üzgün olduğunu söyleyen ünlü manken, "Ben şu anda neden evlenmek isteyeyim ki? Yakın bir zaman içinde bir çocuk yapma planım ve isteğim yok. Evime kapanmak, yoluna koyduğum işlerimden uzaklaşmak gibi bir amacım yok. Evlilik çok önemli bir karar ve şu anda evlilikle tamamlanma isteğim yok. İnsan tam ve bütün olacağını bildiği biriyle bunu yaşamalı. Ben hatalarından ders alan bir insanım. Bunun ne kadar büyük karar olduğunu, ne kadar önemli bir adım olduğunu bir hata yaparak öğrendim. O günkü süreç beni öyle bir şeye itmişti ama ben o günkü ben değilim ki... Bir ilişkide, kaygılarımın olduğu bir durumda neden evlilik isteyeyim? Kaldı ki bir gün elbette evlenmek, elbette çocuklar dünyaya getirmek istiyorum. Bir aile kurmayı elbette çok önemsiyorum. Ama bugün o gün değil."G

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...