Burak Yılmaz: 4. yıldız için atılan büyük bir imza...

Burak Yılmaz: 4. yıldız için atılan büyük bir imza...

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz: "Attığım imza benim için çok güzel ve özel. Bu dördüncü yıldız yolunda atılan önemli adımlardan biriydi.

Burak, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'la sözleşme yenilediği için mutlu olduğunu aktararak, "Attığım imza benim için çok güzel ve özel. Bu, dördüncü yıldız yolunda atılan önemli adımlardan biriydi. Kendimi Galatasaray'a ait hissediyorum. Bunu da her fırsatta ve her ortamda davranış ve hareketlerimle gösteriyorum. Camiamızdaki herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Sarı-kırmızılı takımın efsanevi golcülerinden Hakan Şükür'ün yolunda ilerlediğini anlatan Burak Yılmaz, "Benim için atacağım gollerin sayısı ya da rekorlar çok önemli değil. Atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. Galatasaray'ın Avrupa'da kazanacağı kupalara katkıda bulunmak, elimden geleni yapmak istiyorum. Kendimi burada güvende hissediyorum ve iyi yolda olduğumu düşünüyorum. Umarım önümüzdeki sezon hem benim için, hem de Galatasaray adına çok güzel geçer" ifadelerini kullandı.
- "Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna doğru yürüyoruz"
Burak, Galatasaray'da yaşamak istediği en büyük başarının UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olduğunu aktararak, "Kulüp, camia ve yönetim olarak maddi manevi her yönden bu başarıya doğru yürüdüğümüzü düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.
Geride kalan sezonda bazı şanssızlıklar yaşadıklarını vurgulayan golcü oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı:
"Herkes üstüne düşeni yaparsa önümüzdeki sezon dördüncü yıldızı takmak istiyoruz. Hedefleri olan her takıma saygı duyuyoruz ama dördüncü yıldızı kazanmak için Galatasaray ailesi olarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğimizi düşünüyorum. Taraftarımız tek yürek olup bizi desteklediği zaman, hepimiz bir bütün olduğumuz zaman, yenemeyeceğimiz takım, kazanamayacağız kupa yok. Umarım bu forma altında çok büyük başarılar kazanırım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...