Dünyaca ünlü müzik grubuna şok!

/ Kaynak: İHA
Dünyaca ünlü müzik grubuna şok!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Dünyada milyonlarca hayranı bulunan ünlü deneysel müzik topluluğu Oi Va Voi'nin Adana'da verdiği ilk konseri yaklaşık 100 kişi izledi.

90'lı yıllardan bu yana deneysel dünya müziği yapan İngiliz müzik topluluğu Oi Va Voi, bir bar zincirinin düzenlediği turne kapsamında Adana'da konser verdi. Birbirinden özel parçalarıyla dünyada milyonlarca hayranı bulunan ve coşkulu konserlere alışık olan grubu dinlemeye yaklaşık 100 kişinin gelmesi, şaşkınlığa yol açtı. Daha az popüler grupların konserlerinde yüzlerce kişiyi ağrılayan mekandaki tenhalığı avantaja çeviren Adanalı Oi Va Voi hayranları özlem duyacakları bir eğlence yaşarken, gruba coşkuyla eşlik edip, dans etti. Konserin ardından hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmayan grup üyelerinin sıcakkanlı tavırları dikkat çekti.


OI VA VOI TOPLULUĞU KİMDİR?
Nik Ammar (Gitar, mandolin, vokal yapımcı), Josh Breslaw (Bateri, perküsyon, yapımcı), Matt Jury (Bas Gitar), Steve Levi (Klarnet), David Orchant (Trompet) ve konuk olarak Anna Phoebe (Keman), Lucy Shaw (Bas Gitar), Bridgette Amofah (Vokal), Alica McLaughlin (Vokal), Katie Birtill'den (Vokal) oluşan topluluğun müziklerinde Aşkenaz, Sefarad müziklerinin yanı sıra Klezmer, Doğu Avrupa, özellikle Bulgar halk müzikleri ve çağdaş elektronik müziğin etkileri görülüyor. 2004 yılında Edison Award yarışmasında En İyi Albüm Ödülü'nü kazanan grubun yayımladığı albümler şu şekilde: Digital Folklore (2002), Laughter Through Tears (2003), Oi Va Voi (2007), Travelling the Face of Globa (2009)

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...