Diego Madrid'e veda etti

/ Kaynak: İHA
Diego Madrid'e veda etti

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını borsaya bildirdiği Brezilyalı futbolcu Diego Ribas, Atletico Madrid taraftarlarına veda etti.

Atletico Madrid'li futbolcu Diego Ribas'ın, Madrid ekibine sosyal medya üzerinden veda etmesi Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı. Yıldız futbolcu Instagram hesabından Atletico Madrid taraftarlarını alkışlarken çekilmiş bir fotoğrafıyla birlikte şu mesajı paylaştı:

"Burada geçirdiğim süre boyunca personel, takım arkadaşlarım ve Atletico Madrid taraftarlarının gösterdiği ilgiden dolayı çok minnettarım. Atletico Madrid'in bir parçası olmak benim için bir onurdu. Buradayken takımımım için için elimden geleni yapmaya çalıştığıma eminim. Bugünden itibaren, Atletico Madrid'li bir futbolcu değilim ama her zaman bu kulübün büyük bir hayranı olacağım."

Brezilyalı futbolcunun sosyal medyada paylaştığı bu mesaj, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından, transferin bittiği ve resmi açıklamanın an meselesi olduğu şeklinde yorumlandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...