Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Chelsea'nin Senegalli yıldızı Demba Ba'yı imza aşamasına getirdiği iddia edildi..

Beşiktaş transferde bombayı patlatmak üzere... Bir süredir taraftarın da takımda görmeyi çok istediği Demba Ba ve kulübü Chelsea ile transfer görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, hem oyuncuyla hem de kulübüyle büyük ölçüde anlaşmaya vardı. nbsp; nbsp;
nbsp;
Geçen sezon takımında Samuel Eto'o ve Fernando Torres'in ardından üçüncü forvet konumunda kalan Demba Ba, son anda bir pürüz çıkmazsa, önümüzdeki sezon siyah beyazlı formayı giyecek.

Atalay da açıklamıştı

Siyah-Beyazlı kulübün transfer komitesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Deniz Atalay daha önce yaptığı açıklamada, Demba Ba'yı renklerine bağlamak için girişimde bulunduklarını doğrulayarak, Chelsea Kulübü'nün bu oyuncuyla ilgili net kararını 28 Mayıs'ta vereceğini ve bu tarihten sonra daha somut adımlar atılabileceğini söylemişti..
nbsp;
Atalay, "Demba Ba basına yansıyan isimler arasında gerçekten ilgilendiğimiz tek isim. Kendisiyle ilgili bazı temaslarımız var fakat Chelsea, Demba Ba'yı kadrosunda tutup tutmama konusunda henüz net bir karar vermiş değil. 28 Mayıs'ta oyuncuyla ilgili bir tasarrufta bulunacaklar. Chelsea, Demba Ba'yı bırakma kararı alırsa, biz de transfer komitesi olarak gereğini yapacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Vatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...