Fenerbahçe ilk bombayı patlattı!

Fenerbahçe ilk bombayı patlattı!

SPOR Haberleri

Diego Brezilya basınına yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe ile her konuda anlaştığını, transferin resmileşmesi için ufak detayların kaldığını söyledi.

Fenerbahçe'nin görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Diego Ribas Brezilya basınına yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe ile her konuda anlaştığını, transferin resmileşmesi için ufak detayların kaldığını söyledi.

Atletico Madrid ile olan sözleşmesi sona erecek olan Diego önümüzdeki sezon Fenerbahçe forması giyecek.

Globo Esporte'ye konuşan yıldız oyuncu Fenerbahçe ile rakam konusunda anlaştıklarını söylerken, "Bazı ufak detaylar ve benim kontrollerimin gerçekleşmesi kaldı. Aslında bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum çünkü hala ufak tefek detaylar mevcut. Ama büyük olasılıkla Fenerbahçe'ye imza atacağım. Atletico ile sözleşmemin feshi konusunda çalışmalara başladık. Sonrasında ise İstanbul'a gidip kontrollerden geçeceğim ve imzayı atacağım. Herhalde önümüzdeki haftanın başında her şey kesinleşir" diye konuştu.

Eski kulübü Santos'un da kendisini istediğini ifade eden Diego, " Ama ben her zaman için önceliğimin Avrupa futbolu olduğunu dile getiriyordum. Onlardan gelecek olan teklifleri her zaman için sıcak bir şekilde karşılayacağım çünkü Santos benim kalbimdeki kulüp. Beşiktaş, Almanya, İspanya ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde bir takım bana teklif getirdi ama benim için en cazip olanı Fenerbahçe'ninkiydi. Beni üçüncü defa almaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...