Erdoğan'dan 'okyanus ötesi' mesaj: Pensilvanya film hazırlığında

Erdoğan'dan 'okyanus ötesi' mesaj: Pensilvanya film hazırlığında

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ağrı'da on binlere hitap etti. Erdoğan, Paralel Yapı'nın, Köşk seçimleri için yeni oyun hazırlığında olduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün, 1 Haziran'da yenilenecek yerel seçimlerin ikinci durağı Ağrı'daydı. Partisinin Adliye Sarayı Dörtyol Kavşağı'nda düzenlediği mitingde binlerce kişiye seslenen Erdoğan önemli mesajlar verdi. 30 Mart'ta sandıkların 13-14 defa sayıldığı iddiasının yalan olduğunu, tam olarak sadece bir kez sayıldığını vurgulayan Başbakan Erdoğan özetle şunları söyledi: "'Kardeşlerim mesele bu ülkede halkına vatandaşına hizmet meselesidir. Biz Ağrı'ya nasıl hizmet getireceğiz ona mı oy vereceğiz yoksa ideolojilere mi oy vereceğiz. Bunlar yalana doymak bilmiyorlar. '30 Mart'tan sonra Ağrı'ya 15 bin polis gönderildi' diyorlar. Allah aşkına nerede bu polisler. Gösterin biz de bir görelim. Hepsi 'a' dan 'z'ye yalan. nbsp;
MESELE SIRRI SAKIK DEĞİL…
Siyaset yalanla, iftirayla yapılmaz. İlkelerle, dürüstlükle yapılır. Mesele Sırrı Sakık meselesi değil. Sırrı Sakık fanidir bugün vardır yarın yoktur. Mesele mensubu olduğu zihniyettir. Tayyip Erdoğan da fanidir. Bugün var yarın yoktur. nbsp;Bizim baki olan hedefimiz Ağrı'da hangi anlayış hizmet verebilir. Pislikten geçilmiyor, belediyecilik diye bir anlayış yok. Ama hâlâ Doğubeyazıt'ta BDP var. Niye? Tehditle. Hanım kardeşlerimizi evlere kilitliyorlar. Sandığa göndermiyorlar. Biliyorlar ki sandığa giderse AK Parti nbsp;çıkacak.
İSMİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ
Emekli siyasetçileri ziyarete başladılar. Neymiş? Çatı kuruyorlarmış cumhurbaşkanı seçeceklermiş. Bu çatı cumhurbaşkanı olacakmış. O çatı 30 Mart'ta uçtu gitti. Bunların oturdukları evin damı yok damı. Bu millet kendi başkanını, inandığı insanı gayet iyi biliyor. Haziran ayı içinde inşallah adayımızı açıklayacağız. İstişarelerimizi yapıyoruz, inşallah ardından ismimizi, adayımızı açıklayacağız. nbsp;
ARTİST BULAMAMIŞLAR!
Yeni haber aldım. Pensilvanya benimle ilgili yeni bir film hazırlıyormuş. Ailemle ilgili güzel bir film hazırlıyorlarmış. Bu film için bana ve çocuğuma uygun artist bulamamışlar. Hâlbuki Hollywood'a filan gitmelerine gerek yok, kendi içlerinde bunu başaracak artistler var, oradan çıkarırlar. Fakat bu tuzakların hiçbiri tutmuyor, tutmayacak. Hesap şu, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesine bu filmi yetiştireceklermiş. 17 Aralık, 25 Aralık dediler tutmadı. 30 Mart dediler yine tutmadı. Şimdi de 10 Ağustos diyorlar. 10 Ağustos'ta da Allah'ın izniyle yine tutmayacak."


nbsp;Erdoğan'dan 'okyanus ötesi' mesaj: Pensilvanya film hazırlığında

AĞRI'YA İKİ MÜJDE
Şehrin altyapı problemlerinin çözüleceğini de belirten Başbakan Erdoğan şunları söyledi: "Doğalgaz dağıtımı için 3 kez ihaleye çıktık. Özel sektörden rağbet olmadı, kamu yapacak. Yasal düzenlemeyi Meclis'ten geçirecek ve Ağrı'yı kısa sürede doğalgazla buluşturacağız. Elektrik borçlarının faizleri de büyük sorun. Ricacı olduk bir düzenleme yapıldı. 28 Haziran 2013'ten önceki döneme ait elektrik borçlarının faizleri silinecek." nbsp;

Kaçırılan 6 işçiyi de dağdan getireceksiniz!
Başbakan, çözüm sürecine ilişkin de çarpıcı mesajlar verdi: "1 Haziran'da büyük Türkiye'ye huzura, barışa, kardeşliğe 'evet' diyeceksiniz. Ağrı'dan biz çözüm sürecine destek, Ağrı Dağı kadar büyük bir netice bekliyoruz. Hiçbir siyasi parti bizimle aşık atamaz. İşte burada Doğubayazıt'ta 6 vatandaşımı kaçırdılar kaçıran kim bölücü terör örgütü. Doğubayazıt'ta kaçırılan 6 taşeron işçiyi de getirecekler. nbsp;BDP, HDP zaman zaman gidip alıp geliyorlar ya. Nasıl alıyorlar. İşbirliği içindeler ya onun için. Adresleri siz biliyorsunuz. Getirmemeleri halinde biz de A ve C planımızı uygulamaya koyacağız. Kimin ne yaptığını her şeyi biliyoruz."



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...