Eczacıbaşı'nın inovasyon şampiyonları ödüllerini aldı

Eczacıbaşı'nın inovasyon şampiyonları ödüllerini aldı

Ekonomi Haberleri

Eczacıbaşı kuruluşları arasındaki inovasyon yarışında "İnovasyon Büyük Ödülü" VitrA'ya gitti.

Eczacıbaşı Topluluğu'nun en yenilikçi kuruluşları, düzenlenen törenle ödüllerini aldı. nbsp;19 kuruluşun toplam 51 proje ile yarıştığı etkinlikte, "En İnovatif Ürün Projesi" ve "Sürdürülebilirlik Projesi" kategorilerinde birinciliği kazanan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri (VitrA) "İnovasyon Büyük Ödülü"nün de sahibi oldu. "En İnovatif İletişim Projesi" kategorisinde İpek Kağıt, "E-Dönüşüm Projesi" kategorisinde Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama, "En İnovatif Verimlilik Projesi" kategorisinde VitrA Karo ve "En İnovatif Hizmet Projesi" kategorisinde de Villeroy amp;Boch Karo Bölümü ödüle layık görüldü. nbsp;Bu yıl ödül için başvuran 51 projenin Eczacıbaşı Topluluğu'na sağladığı katkı 58.6 milyon dolar olurken, 1999 yılından bu yana yarışan toplam 361 projenin Topluluğa katkısı ise 253 milyon dolara ulaştı. nbsp;
İnovasyon Buluşması Ödül Töreni açılış konuşmasını yapan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı ödüllerin amacının bir makyaj, bir gösteri değil, inovasyonu bireysel bir zihinsel süreç olarak içselleştirmek, iş yapış haline getirmek olduğunu vurguladı. Eczacıbaşı, "Bunun yolu ise, kendini keşfetmekten geçiyor önce. Çok felsefi görünen bu 'Kendini Tanı' düsturu, aslında çok yalın bir gerçektir. İnsan, neyi yapabildiğini gerçekten idrak etmeden, keşfetmeden, hayatta zaten başarılı olamaz" dedi. Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı da inovasyonda başarının rastlantılara değil, sürecin yönetiminde kullanılacak uygun yöntem ve araçların seçilmesine, çeşitlendirilmesine, geliştirilmesine ve yaygınlaştırılmasına bağlı olduğuna inandıklarını belirterek, "Tasarımın bu kadar önem kazandığı günümüz koşullarında, tasarımı sadece "tasarımcılar"a bırakamayacağımız yeni bir döneme girdiğimizi söyleyebiliriz" dedi. Etkinlikte Bülent Eczacıbaşı'nın konuşmasının ardından, otomobil tasarımında dünyanın önde gelen isimlerinden Murat Günak'ın "Tasarım ve İnovasyon" başlıklı sunum yaptı.
Ekonoi Servisi nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...