Galatasaray'da sıcak para krizi

Galatasaray'da sıcak para krizi

SPOR Haberleri

Başkan Ünal Aysal, futbolcuların maaş ve prim alacaklarının yanı sıra yeni transferler için de gerekli olacak sıcak para bulmak için harekete geçti.

Galatasaray transfer dönemine sıkıntılı giriyor. Geçtiğimiz haftalarda Izzet Hajrovic'in transfer taksidini alamadığı için FIFA'ya başvurması ve ülkesine gitmesiyle ortaya çıkan ekonomik sorunlar tavan yapmış durumda. Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal, futbolcuların maaşları ve prim alacaklarının yanı sıra yeni transferler için de gerekli olacak sıcak para bulmak için harekete geçti. Galatasaray'ın oyunculara haziran ayında ödemeleri yapabilmesi için tam 40 milyon lira nakite ihtiyacı var. Bazı futbolcuların 6 aydır para alamadıkları ve üst üste binen transfer taksitlerinin bu nedenle kulübe oldukça ağır bir fatura oluşturduğu belirtiliyor. Galatasaray yönetimi önümüzdeki günlerde bulacağı kaynakla futbolculara ödeme yapmayı ve İzzet Hajrovic'ten sonra çıkabilecek çatlak sesleri önlemeyi hedefliyor.
GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olan Galatasaray'ın forma reklamı için ise bizzat Ünal Aysal ve kulübün CEO'su Lütfi Arıboğan uğraşıyor. Arıboğan forma reklamı için birçok büyük holdingin başvurduğunu görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Türk Telekom'un sponsorluklardan çekilmesinin ardından forma reklamsız kalan sarı-kırmızılı takım iyi bir anlaşma yaparak kulüpten ayrılan Drogba'nın yerini doldurabilecek yıldız bir oyuncuyu kadrosuna katacak. gt; Bahadır ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...