Diego Ribas, Fenerahçe'nin kendisini 3. defa istediğini açıkladı

Diego Ribas, Fenerahçe'nin kendisini 3. defa istediğini açıkladı

SPOR Haberleri

Önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek imza atacağını söyleyen Brezilyalı yıldız A.Madrid taraftarına veda etti

Diego Ribas, Fenerbahçe'yle anlaştığını Brezilya basınına itiraf ederken çarpıcı açıklamalar yaptı. Brezilya'nın dünyaca ünlü spor gazetesi Globoesporte'ye konuşan Diego, "Fenerbahçe'yle 3 yıllık prensip anlaşması sağladık. Hâlâ üzerinde konuştuğumuz konular var ama bunlar birkaç önemsiz detay. Önümüzdeki hafta İstanbul'a gidip sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacağım" dedi.
Bu teklifi reddedemezdim
Fenerbahçe'nin sessizliğini koruduğu ortamda menajeri olan babasından sonra Diego da transferini doğrularken, sarı-lacivertli takımı tercih etme nedenlerini de sıraladı. Kiralık olarak forma giydiği Atletico Madrid'den yedek kaldığı için ayrılma kararı aldığını söyleyen sambacı, "Sürekli forma giyebileceğim bir takımda olmak istiyordum. Çok sayıda teklif geldi. Fenerbahçe'nin sunduğu şartlar en iyisiydi" dedi. nbsp;
Beşiktaş'ı tercih etmedim
Sarı-lacivertlilerden daha önce de teklif aldığını dile getiren 29 yaşındaki 10 numara, "Benimle farklı dönemlerde iki kez daha temasa geçmişlerdi ancak o zaman transfer için gerekli şartlar oluşmamıştı. Bu bizim 3. buluşmamız oldu ve geri çeviremeyeceğim şartları görünce imza kararı verdim" itirafında bulundu. Beşiktaş'ın da kendisini istediğini söyleyen Diego, "Fenerbahçe'nin teklifi en iyisiydi. Tercihimi yaparken zorlanmadım" dedi.
Bu arada Diego Ribas'ın sağlık kontrolünden geçerek imza atacağını duyurması Fenerbahçe camiasını heyecanlandırdı. Yönetim, Şükrü Saracoğlu'nda yapacağı imza töreni için hazırlıklarını tamamlarken, taraftarlar da Brezilyalı yıldıza havaalanında unutulmaz bir karşılama yapmak için kolları sıvadı. M.EMİN ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...