Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özge Özpirinçci: Tabii ki üzüldüm

Özge Özpirinçci: Tabii ki üzüldüm

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen oyuncusu Özge Özpirinçci, Engin Altan Düzyatan'dan ayrılığı ile ilgili konuştu.

Star TV'nin sevilen dizisi 'Aramızda Kalsın'da kendi tabiriyle 'kokoş' bir karakteri, 'Görkem'i canlandıran Özge Özpirinçci; hayatına, mesleğine ve stiline dair detayları InStyle dergisine anlattı. Özge Özpirinçci Engin Altan Düzyatan'dan ayrıldıktan sonra hakkında çıkan haberlere de üzüldüğünü söyledi.


İşte o açıklamalar...


Son zamanlarda üzgün olduğunuza dair birçok haber çıktı. Size birtakım roller biçilmeye çalışıldığı vakit rahatsız oluyor musunuz?


"AİLEM ÜZÜLSÜN İSTEMİYORUM"
Uzun bir ilişkinin arkasından bu haberlerin çıkması çok normal ama sonuçta o da şu an çok mutlu, ben de çok mutluyum. Bu konuyla ilgili benim üzgün olduğum düşünülüyor, ben buna üzülüyorum. Şu an yapmam gereken en doğru şeyin sessiz kalmak olduğunu düşünüyorum çünkü söylediğim her şey dönüp dolaşıp bana zarar verecek. Bunlardan dolayı ailemin üzülmesini istemiyorum.


"BENİM AŞKA SAYGIM SONSUZ"
Dedemin kalkıp bana, "Kızım niye seninle ilgili böyle haberler yapıyorlar?" diye gözlerinin dolması beni rahatsız ediyor. Ağzımdan gık çıksa, "Onunla ilgili" deniyor.


Özge Özpirinçci ve nbsp;Engin Altan Düzyatan nbsp;
Sonuçta uzun bir ilişki bitti. Tabii ki üzüldüm. Niye üzülmeyeyim? Ama bu "Allah'ım ben ne yapacağım, bittim" demek değil. Verilmiş bir karar var ve karşı tarafta da yeni başlamış ve ciddiyete dökülmüş bir ilişki söz konusu. Benim aşka her zaman saygım sonsuz.


"DÜNYAYI AŞK KURTARACAK"
Kesinlikle. Dünyayı aşk kurtaracak bence, sevgi kurtaracak. Ben öncelikle kendimi seviyorum, yaşamayı, insanları seviyorum. Fazla hümanist bir insanım hatta. Sevgi sahibi olmayan insanlar tarafından eleştirilmek beni zedelemiyor açıkçası, sadece benim sevdiklerimi zedeliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...