Sivas'taki feci kaza ölü ve yaralılar var

/ Kaynak: AA
Sivas'taki feci kaza ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / AA

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Samsun'dan Sivas'a giden Murat Ayan (49) yönetimindeki 55 SC 829 plakalı otomobil, Tokat-Sivas karayolunun Yıldızeli ilçesi girişindeki Tokat Kavşağı'nda kontrolden çıkarak yol kenarındaki tarlaya devrildi.Kazada, sürücü Ayan'ın yanı sıra eşi Ayşe (44) ve kızı Aysima Ayan (17) ile akrabaları Latife Aydın (54) yaralandı. Yıldızeli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ayşe Ayan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılar ise buradaki ilk müdahalenin ardından Sivas'taki hastanelere sevk edildi.
Bu arada, kazada yaşamını yitiren Ayşe Ayan'ın, Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan oğlu Emirhan Ayan'ın diploma törenine katılmak için Samsun'dan aile bireyleriyle Sivas'a gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...