Damadını merdaneyle döverek hastanelik etti, işte sebebi!

/ Kaynak: İHA
Damadını merdaneyle döverek hastanelik etti, işte sebebi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yalova'da alacak verecek meselesinden dolayı tartıştığı damadının kafasına merdaneyle vuran kayınpeder, güvenlik kameralarına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre S.D (73) ile damadı A.S. (54) arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Bunun üzerine eve giden S.D., mutfaktaki merdaneyi alıp geri döndü. O esnada Cumhuriyet Caddesi üzerinde her şeyden habersiz bir arkadaşı ile sohbet eden A.S., arkasından yaklaşan kayınpederi S.D.'yi görmedi. S.D, elindeki merdaneyi büyük bir hızla damadının kafasına vurdu. Aldığı darbe ile bir anda ayakları yerden kesilerek yere düşen A.S., başını kaldırıma çarptı. Kanlar içerisinde yere yığılan A.S.'ye bir kere daha vurmak isteyen S.D.'yi vatandaşlar engelledi. Olay ise o esnada kayıtta olan bir güvenlik kamerasına yansıdı. Hastaneye kaldırılan A.S. tedavi altına alınırken, S.D. ise "kasten adam yaralama" suçlaması ile gözaltına alındı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...