Şenol Güneş imzayı atmaya helikopterle geldi, bakın ne dedi!

Şenol Güneş imzayı atmaya helikopterle geldi, bakın ne dedi!

SPOR Haberleri

Bursaspor ile anlaşma sağlayan Şenol Güneş, helikopterle geldiği Bursa'da basın toplantısı düzenledi ilk açıklamasında bakın ne dedi!

Şenol Güneş ile Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Yöneticiler Recep Güzeldağ, Ali Büyükkurt ve Alper Tunga Çevik helikopter ile birlikte tesislere geldi.Recep Bölükbaşı, Şenol Güneş'e Özlüce Tesislerimize inildiğinde hayırlı olmasını dileyerek Bursaspor rozeti taktı. Daha sonra Özlüce Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenlendi.Toplantıda Şenol Güneş şöyle konuştu;"Öncelikle hepinize saygılarımı sunuyorum. Gelişim ani oldu. Başkan birden bire 'Gideceğim' deeyince ani oldu. Helikopterle geldik, kulaklarım daha yeni açıldı. Güzel oldu. Durum tespiti yapmak lazım, anailiz yapmak lazım. Bunları yapacağız, şimdi anı yaşamak gerekiyor. Tesis çok mükemmel. Orada bir resim vardı, o tabloyu kimse yapamaz. Ne parayla, ne güçle olmaz. Bir kişi bir şey yapar ama çok kişi çok şey yapar. Birlikte yola çıkmamız gerekiyor"

"BAŞARIYI DA GÖRDÜ, BAŞARISIZLIĞI DA..."

"Yani taraftarın kalabalık, sahada olduğu kupanın sahada olduğu kucaklaştığımız anların gerçekleşmesi gerekiyor. Bursaspor'un tecrübesi var. Başarıyı da gördü başarısızlığı da. Birçok kulüpte görüyorsunuz gücü var, parası var ama taraftar gücü yok. Bu kulübün iyi olması için ne yapmanız gerektiğini düşünmeniz gerekiyor. Ben de düşüneceğim. Küçük hesaplar büyük camiaları yaralar. Şu gün itibariyle ne olursa olsun Bursaspor'un 3 maç cezası var. Fair-Play içerisinde olsaydık daha iyi olmazmıydı? Maddi zararı saymıyorum bile"

"İYİ BİR GELECEK OLUŞTURMAYA nbsp;ÇALIŞACAĞIZ"

"Sahada kendi oyuncumuza olumsuz bağırmaya gerek yok. Her nalmada Bursaspor için iyi bir gelecek oluşturmaya nbsp;çalışacağız. Daha önceki dönemlerde Bursaspor'a gelme durumum oldu. Ancak o zamanlar şartlar uygun değildi. Başkan kolay bir şekilde bizi buraya aldı, geldi. Allah mahçup etmesin"
(SPORX)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...