Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneşi Beklerken dizisi yayından kaldırılabilir!

Güneşi Beklerken dizisi yayından kaldırılabilir!

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güneşi Beklerken'de kriz büyüyor. Dizi, seyirciyi kızdırdığı için yayından kaldırılabilir.

Kanal D'nin gençlik dizisi olan Güneş'i Beklerken dizisinin oyuncuları gerçek hayatta aşk yaşamaya başlayınca dizinin fanları tarafından eleştirilere maruz kaldılar. Reytinglerde kendisine her daim üst sıralarda yer bulan dizide Kerem ile Yağmur'a fanları tepki vermeye devam ediyor. Fanlar diziyi boykot edecekler.


Kerem Bürsin ve Yağmur Tanrısevsin'in yakalanması ile dizinin geleceği tehlikeye girdi. Medyafaresinin haberine göre;Bürsin'in verdiği röportajlarda her daim sevgilisi olmadığını açıklaması diğer oyuncu Hande Doğandemir ile Bürsin'in aşk yaşaması taraftarı olan 'zeyker' isimli fan grubunun tepkisini topladı. Diziyle ilgili yazılan her iletinin altına mesaj bombardımanı yapan fanların tepkisi yüzünden dizinin kaldırılması gündeme geldi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...