İstanbul Emniyet'ten sevindiren açıklama

/ Kaynak: İHA
İstanbul Emniyet'ten sevindiren açıklama

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'den sevindiren açıklama, kayıp kaydı ile aranan 111 çocuğun bulunduğu açıklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kayıp kaydı ile aranan 111 çocuğun bulunduğu bildirdi. Açıklamada, 111 kayıp çocuktan 84'ünün ailelerine 27'sinin ise çocuk esirgeme kurumlarına teslim edildiği bildirildi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 'çocuğun cinsel istismarı, 'kasten öldürme ve yaralama ile 2911 sayılı kanuna muhalefet suçlarına karışan 13 kişinin gözaltına alındığını bu kişilerden 6'sının ise tutuklandığını bildirildi. Açıklamada 111 kayıp çocuktan 84'ünün ailelerine 27'sinin ise çocuk esirgeme kurumlarına teslim edildiğini belirtildi.

Yapılan açıklamada, "Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından 05-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda; Çocuğun Cinsel İstismarı, Kasten Öldürme ve Yaralama, 2911 Sayılı Kanuna Muhalefet ve Cinayet suçlarından (13) şüpheli şahıs yakalanmış, (6)'sı sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır" denildi.

KAYIP 111 ÇOCUĞUN BULUNDUĞU AÇIKLANDI

Yapılan çalışmalarda kayıp 111 çocuğun bulunduğuna dikkat çekilen açıklamada, "Kayıp olarak aranmakta olan 111 çocuk bulunarak 84'ü ailelerine, 27'si ise Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...