Uzmanlardan altın alacaklar çok önemli uyarı!

Uzmanlardan altın alacaklar çok önemli uyarı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dört ayın düşüğüne gerileyen altın fiyatlarının savaş çıkmadığı ya da ABD'de enflasyon yükselmediği sürece düşüşünü sürdüreceği öngörüldü.

Spot altın fiyatları ABD'de açıklanan güçlü ekonomik verilerin ardından önce 3,5 ayın, sonra da 1251 dolarla son dört ayın en düşük seviyesine geriledi. CNBC'de "Futures Now" programına katılan Gartman Letter yayımcısı Dennis Gartman, "Altın çöküşte" dedi. Ukrayna'daki jeopolitik risklerin azalmasıyla altının çekiciliğini kaybettiğini ifade eden Gartman, "Altın almam için ya ABD enflasyonunda ciddi bir artış gerçekleşmesi ya bir yerde savaş çıkması gerekiyor. Ancak iki seçenek de olası görünmüyor" dedi.


1247 DOLAR İLK DESTEK nbsp;


GRZ Energy Başkanı Anthony Grisanti, ilk desteğin 1247 dolarda olduğunu ama bunun küçük bir destek olduğunu söyledi. Grisanti, "Büyük destek 1200-1210 dolar arasında. Hisseler güçlenip Dow Jones 17 bin puana yükselirse 1210 desteğinin kırılması kolay olur" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...