PFDK'dan Göztepe'ye ceza!

PFDK'dan Göztepe'ye ceza!

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Göztepe'ye bir maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Kurul toplantısının ardından yapılan açıklamada, Göztepe ile Hatayspor arasında oynanan Spor Toto 2. lig play-off maçında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Göztepe Kulübü'ne bir resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ile 65 bin lira para cezası verildiği belirtildi. Aynı müsabakada Göztepe'ye taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 8 bin lira, belgelerin haksız kullanılması nedeniyle de 20 bin lira para cezaları kesildi. Göztepe yöneticisi Ahmet Dündar'a, aynı maçta belgelerin haksız kullanılması ve hakem soyunma odası koridorlarında hakareti gerekçeleriyle 180 gün hak mahrumiyeti ile 19 bin 500 lira para cezası, Göztepe görevlisi Emin Yıldız'a da belgelerin haksız kullanılması nedeniyle 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildiği kaydedildi. Kurul, Alanyaspor ile Ankaragücü arasında yapılan Spor Toto 2. Lig play-off karşılaşmasında Alanyaspor'a, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 8 bin lira, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle de 16 bin lira, Ankaragücü'ne ise taraftarlarının neden olduğu saha olayları gerekçesiyle 12 bin lira para cezaları uyguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...