Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP, MYK toplantısını bakın ne için iptal etti!

/ Kaynak: İHA
CHP, MYK toplantısını bakın ne için iptal etti!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında saat 18.00'de gerçekleşecek olan MYK toplantısını bakın ne için iptal etti.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı, THY seferlerindeki aksama sebebiyle iptal edildi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında saat 18.00'de gerçekleşecek olan MYK toplantısının THY seferlerindeki aksama nedeniyle iptal edildiği bildirildi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Nasıl bir Cumhurbaşkanı" konulu görüşmeleri çerçevesinde yarın saat 15.00'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) görüşecek. Kılıçdaroğlu, Bahçeli ile yapacağı görüşme öncesinde ise "Nasıl bir cumhurbaşkanı?" sorusuna cevap aramak için saat 10.30'da Türkiye Kamu-Sen'i, saat 12.00'de Birleşik Kamu-İş'i ve saat 14.00'te Emekliler Derneği'ni ziyaret edecek.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...