Taksim Gezi Parkı yeniden açıldı ama...

Taksim Gezi Parkı yeniden açıldı ama...

GÜNDEM Haberleri

Taksim Gezi Parkı, yaklaşık yarım saat kapalı kaldıktan sonra yeniden açıldı. Cumhuriyet Anıtı çevresinde demir bariyerlerle önlemler alındı.

Gezi Parkı, yaklaşık yarım saat kapalı kaldıktan sonra yeniden açıldı. Polis ekiplerinin, bir eylem ihbarı üzerine parkı kapattığı öğrenildi. Cumhuriyet Anıtı çevresinde demir bariyerlerle alınan önlemler ise devam ediyor.İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı, geçen yıl yaşanan Gezi Parkı protestolarının yıldönümü öncesi vatandaşlara kapatılmıştı. Gezi Parkı protestolarının yıldönümü öncesinde, polis, Taksim'de geniş güvenlik önlemleri almaya başladı. Akşam saatlerinde Gezi Parkı kapatılarak, resmi ve sivil polis ekipleri parkın giriş noktalarına yerleştirildi. Parkın içinde de Çevik Kuvvet ekipleri bekletiliyor. Polisler banklarda ve çimlerde oturan vatandaşları dışarı çıkartırken parkın 'tedbir amaçlı' boşaltıldığı belirtilmişti. Polis, parkın neden kapatıldığını soran vatandaşlara 'Valilik emri' yanıtını verdi. Gezi Parkı, yaklaşık yarım saat kapalı kaldıktan sonra yeniden açıldı. Cumhuriyet Anıtı çevresinde demir bariyerlerle alınan önlemler ise devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...