'Okmeydanı operasyonu'nda 11 kişi hakkında tutuklama talebi

'Okmeydanı operasyonu'nda 11 kişi hakkında tutuklama talebi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 14 kişi, bugün öğle saatlerinde haklarındaki tutuklama talebiyle Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na çıkarıldı.

Terör ve örgütlü suçlara bakan 3 savcı tarafından ifadeleri alınan 14 kişiden 3'ü, savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. 11 kişi ise tutuklanma talebi ile nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. nbsp;İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Birimi'nde görevli cumhuriyet savcılarından Hasan Yılmaz, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen 14 şüphelinin ifadesini aldı.Savcı Yılmaz, 11 kişiyi "terör örgütü adına suç işlemek"ten tutuklanmaları istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk ederken, 3 kişinin de serbest bırakılmasına karar verdi.11 şüphelinin mahkemedeki işlemleri sürüyor. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...