Ahmet Davutoğlu, Tanzanya'ya gidecek

/ Kaynak: AA
Ahmet Davutoğlu, Tanzanya'ya gidecek

Politika Haberleri  / AA

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Tanzanya'ya çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Davutoğlu'nun 30-31 Mayıs tarihlerinde Tanzanya'ya çalışma ziyareti gerçekleştireceği kaydedildi.Açıklamaya göre, Davutoğlu'nun ziyaret çerçevesinde Tanzanya ve Zanzibar'da üst düzey temaslarda bulunması planlanıyor.Açıklamada, Bakan Davutoğlu'nun, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın 2014 yılı etkinlikleri kapsamında, Barbaros Türk Görev Grubu adı altında 17 Mart-27 Haziran 2014 tarihlerinde Afrika ülkelerindeki çeşitli limanları ziyaret etmekte olan TCG Oruçreis, TCG Gediz, TCG Heybeliada gemilerinin Darüsselam liman ziyaretlerine de katılmasının öngörüldüğü belirtildi.
Davutoğlu'nun, yarın Darüsselam'da, Cibuti, Eritre, Etiyopya, Kenya, Somali, Sudan, Uganda ve Tanzanya'da görevli Türk Büyükelçilerinin katılacakları bölgesel değerlendirme toplantısına da başkanlık yapacağı kaydedildi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...