Mancini'nin planları alt üst edecek hamle

Mancini'nin planları alt üst edecek hamle

SPOR Haberleri

Galatasaray'da stoper adayları arasında ön plana çıkan ve Mancini'nin transferini ısrarla istediği kaydedilen Eder Balanta'ya dev bir talip çıktı.

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın, Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin stoper listesinde yer alan Eder Balanta için girişimlere başlayacağı kaydedildi. nbsp;Galatasaray'da stoper adayları arasında ön plana çıkan ve Mancini'nin transferini ısrarla istediği kaydedilen Eder Balanta'ya dev bir talip çıktı.İtalya Serie A'nın köklü kulüplerinden Roma'nın, River Plate forması giyen 21 yaşındaki oyuncuyu tranfer listesinin üst sıralarına aldığı ve kısa bir süre içinde resmi girişimlere başlayacağı kaydedildi.Sözleşmesi 2017 yılında sona erecek olan 1993 doğumlu oyuncu için Arjantin ekibinin 18 milyon euroluk bir bonservis bedeli istediği belirtilirken, Roma'nın 12 milyon euroluk bir rakamı gözden çıkardığı ifade edildi.Arjantin'de bu sezon şampiyonluk yaşayan River Plate'te, sakatlık yaşadığı dönemlerde düzenli olarak oynayan genç oyuncunun 30 milyon euroluk bir serbest kalma bedeli var.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...