Duy da inanma! Sahibinden satılık otoyol

Duy da inanma! Sahibinden satılık otoyol

GÜNDEM Haberleri

Bursa-İzmir karayolunun Karacabey girişinin bir bölümünün babasına ait tapulu araziden geçtiğini söyleyen vatandaş, bu kısmı satılığa çıkardı.

Bursa'da yaşanan bir olay duy da inanma cinsinden. Bursa-İzmir karayolunun bir şeridinin yaklaşık 10 metresinin, babasına ait tapulu tarladan geçtiğini iddia eden Mehmet Sait Bademlioğlu, bu araziyi satılığa çıkardı. Bademlioğlu, internette araştırma yapan yakınlarının, önceki yıllarda vefat eden babası adına Karacabey ilçesinde kayıtlı parselden yol geçtiğini fark ederek kendisine haber verdiğini söyledi. Resmi kayıtlarda yaptırdığı araştırmada, bu durumun doğru olduğunu öğrendiğini belirten Bademlioğlu, bin 40 metrelik arazinin bir bölümünün Bursa'dan nbsp;İzmir'e gidiş yönünde kaldığını anlattı. Başvurduğu resmi kurumlardan olumlu cevap alamadığını savunan Bademlioğlu, "5-6 aydır bununla uğraşıyoruz. Bize olumsuz cevaplar verdiler. Baktık ki olacak gibi değil, en sonunda hukuk yoluna gittik. Yolun yaklaşık 10 metresini kapsayan araziyi satılığa çıkardık. Taliplisi olursa gelsin, görüşelim" diye konuştu. Avukat Özgür Çelebi de, "Karayolları'nın işgali olacağına hiç olmazsa cebimize para girsin. Çünkü Karayolları'na 'Bunun bedelini bize ödeyin' diye defalarca müracaat ettik. Karayolları dışında üçüncü kişilerden gelecek her türlü talebe açığız. Bursa-İzmir karayolunun Karacabey girişi satılıktır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...