ADSL iki kat daha hızlı

ADSL iki kat daha hızlı

Ekonomi Haberleri

İnternete giriş paket hızı 16 Mbps'ye kadar, fiber internet hızı da 24 Mbps'ye kadar yükseldi. Ücretsiz modemlerin yerini ise hiper hızlı modemler alıyor.

TTNET, genişbant internette yeni bir dönem başlattı. İnternete giriş paket hızını 8 Mbps'ye kadardan 16 Mbps'ye kadara yükselterek hızını ikiye katladı. Fiber internet hızı da 20 Mbps'den 24 Mbps'ye kadar yükseldi. TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, genişbant abone sayısında 6 milyon 330 bin kişiye, fiberde ise abone sayısını 3 kat artırarak 620 bin kişiye ulaştıklarını söyledi. Hedeflerinin daha fazla hız ve daha fazla abone olduğunu ifade eden Kaya, "Alt yapıya çok yatırım yaptık. Bunun hakkını vermemiz gerekiyordu. Genişbant bağlantı hizmetimizde internet giriş seviyesini 8 Mbps'ye kadardan, 16 Mbps'ye kadar yükselttik ve Türkiye'nin internet hızını ikiye katladık" dedi. Fiber internet hızını da 20 Mbps'den 24 Mbps'ye yükselttiklerini dile getiren Kaya, mevcut abonelerin faturalarına 2 lira ek ödemeyle iki katı hızdan yararlanabileceğini bildirdi. TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar da yeni dönemde ücretsiz ADSL modemleri vermeyi bırakacaklarını, hiper hızlı modemleri tüketicilerle buluşturacaklarını söyledi. Abonelerin 100 Mbps hızı destekleyen hiper hızlı modemlere 24 ay taksitle nbsp;ADSL modem fiyatına sahip olacağını dile getiren Başar, "Hız bizim işimiz ve hızı sahipleniyoruz. Fiber bağlantı paketlerimizdeki başlangıç hızımızı da 24 Mbps'ye yükselttik. Fibernet'te paketlerimiz ile sunduğumuz 24, 35, 50, 100 ve 1000 Mbps'ye kadar hız seçeneklerimiz ile her geçen gün daha fazla abonemizi yüksek hız ve kapasite ile buluşturuyoruz" diye konuştu. nbsp;
Ömer Temür / TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...