Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

David Guetta'dan İstanbul konseri öncesi büyük sürpriz

/ Kaynak: İHA
David Guetta'dan İstanbul konseri öncesi büyük sürpriz

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Dünyanın en önemli DJ ve prodüktörlerinden, Grammy ödüllü David Guetta İstanbul konseri öncesi Türk hayranlarına sürpriz yaparak videolu mesaj gönderdi.

Dünyanın en önemli DJ ve prodüktörlerinden Grammy ödüllü David Guetta 27 Haziran Cuma günü KüçükÇiftlik Park'ta düzenlenecek konser öncesi video hazırlayarak Türk hayranlarına seslendi. Konser sırasında çekilen görüntülerin yer aldığı videoda Guetta, "Çok yakında, 27 Haziran akşamı beraber olacağız. Partilemek için hazır ol İstanbul'' diyerek, Türk müzik severlere hitap etti. Video, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.Geçtiğimiz Mayıs ayında İstanbul' da 17 bin kişiye konser veren Guetta, Unilife organizasyonu ile AXE'ın katkılarıyla bir kez daha İstanbullu müzikseverlere buluşacak. KüçükÇiftlik Park'ta yapılacak konserde Guetta'dan önce Mert Hakan, Suat Ateşdağlı ve Qubicon (Emrah İş amp;Faruk Sabancı) DJ kabininde olacak.
AXE'ın ana sponsorluğunda, First, Tadelle, A Plus AVM, Durex, Redbull, Number1 FM ve DreamTV'nin destekleri ile düzenlenecek olan konserin indirim dönem biletleri satışta.

DAVID GUETTA KİMDİR?

1980 ve 90'larda kulüplerde DJ'lik yapan David Pierre Guetta, Gum Productions'ı kurdu ve ilk albümü Just a Little More Love'ı 2001'de piyasaya sürdü. Ardından Blaster (2004) ve Pop Life (2007), One Love (2009) ve Nothing But The Beat (2011) adını taşıyan albümleri yayımladı. 23 ödüle sahip olan ünlü DJ, Dünya dans müziğinin fenomeni olarak nitelendiriliyor.

##tgvideo##

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...