4 gün önce doğum günüydü bugün öldü

/ Kaynak: İHA
4 gün önce doğum günüydü bugün öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar'da içerisinde üniversite öğrencilerinin bulunduğu bir otomobilin takla atması sonucu genç kız hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Genç kızın 4 gün önce doğum gününü kutladığı öğrenilirken, sürücünün alkollü olduğu iddia edildi. nbsp;Edinilen bilgiye göre kaza, dün gece saatlerinde Adliye Kavşağı'nda meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte Hıdırlık Tepesi'ne pikniğe giden Ç.S., 07 CGB 11 plakalı otomobiline aldığı 4 arkadaşı ile dönüş yoluna geçti. Ç.S.'nin kullandığı otomobil, Adliye Kavşağı'na geldiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol ortasındaki refüje çarptıktan sonra takla attı. Meydana gelen kazanın ardından tam bir can pazarı yaşanırken, kazada AKÜ Devlet Konservatuarı Tük Müziği 1'inci sınıf öğrencisi Zehra Kına (22) hayatını kaybetti. Sürücü Ç.S., Ümit A., Taner K. ve Meliha Ç. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis'e ait ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Kına'nın da cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Ç.S.'nin 105 promil alkollü olduğu iddia edilirken, hastaneye kaldırılan yaralılardan bazılarının da alkollü olduğu öne sürüldü.


Kazada hayatını kaybeden Zehra Kına'nın 25 Mayıs'ta doğum gününü kutladığı arkadaşları ile birlikte dün pikniğe gittiği öğrenildi. Kına'nın arkadaşları, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına yazdıkları satırlarla üzüntülerini dile getirdi. Kazanın ardından başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...