Demba Ba transferinde Beşiktaş'a güzel haber

Demba Ba transferinde Beşiktaş'a güzel haber

SPOR Haberleri

Hafta başında Chelsea kulübü ve Senegalli oyuncunun menajeri ile görüşen Fikret Orman, pazartesiye kadar Demba Ba transferini sonlandırmayı amaçlıyor.

Yeni sezon öncesi kadrosuna yabancı bir forvet oyuncusu katmak isteyen Beşiktaş, listesinin ilk sırasında yer alan demba ba transferini tamamlamak için çalışmalara devam ediyor. Transferde tüm yetkileri üstlenen başkan Fikret Orman, bir süre önce Londra'ya giderek 29 yaşındaki futbolcu için temaslarda bulunmaya başlamıştı.

Chelsea ile 2016 yılına kadar mukavelesi bulunan Demba Ba için İngiliz kulübü yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedeli talebinde bulunuyor. Oldukça yüksek olan bu rakam nedeniyle Siyah-beyazlılar ilk aşamada golcü futbolcuyu kiralama isteğini Chelsea'ye aktardı.

Ancak İngilizler, Demba Ba hakkında net kararını henüz vermiş değil. Kadrosuna Diego Costa ve Lavezzi gibi isimleri dahil etmek isteyen Chelsea, bu transferleri gercekleştirmediği için Demba Ba hakkında son kararını veremedi.

Baskan Orman'ın pazartesi gününe kadar Londra'da temaslarını sürdüreceği ve transferde önemli bir aşama kaydederek İstanbul'a döneceği öğrenildi.

Ayrıca İngiliz basını da Besiktaş'ın Demba Ba'yı isteğine sıkça yer veriyor. Gazeteler, Siyah beyazlı kulübün Senegalli yıldız için Chelsea ile görüştüğünü haberleştirirken, Chelsea'nin transfere onay verme konusunda yaşadığı kararsızlığa vurgu yapıyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...