Messi'nin Dünya Kupası hayali

Messi'nin Dünya Kupası hayali

SPOR Haberleri

Arjantin Milli Takımı'nın kaptanı Lionel Messi, Brezilya'da 12 Haziran'da başlayacak FIFA Dünya Kupası'nda şampiyonluk yaşamayı çok istediğini söyledi.

İngiliz basınına konuşan yıldız oyuncu, hayatındaki tek önemli şeyin futbol olduğunu belirterek, "Küçüklüğümden bu yana tek uğraşım futboldu ve her zaman böyle kalacak. Bu sporu ancak sıkılırsam bırakabilirim. Zevk aldığım için oynuyorum" dedi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Arjantin formasıyla iki kez FIFA Dünya Kupası'na katılmasına rağmen çeyrek finalden daha yüksek bir başarıya ulaşamadığını hatırlatan Messi, Brezilya'da bu durumu değiştirmek istediğini vurguladı. Messi, "Dünya Kupası'nı kazanmayı çok istiyorum. Bunu sadece insanların benim hakkımdaki düşüncelerini değiştirmek için değil, müzemde eksik kalan tek kupa olduğu için de istiyorum" ifadesini kullandı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Turnuvada kendisine rakip gördüğü en güçlü oyuncuları sıralayan Arjantinli golcü, "Neymar, Iniesta, Xavi, Cristiano Ronaldo, nbsp; Robben ve Ribery. Hepsi de çok iyi futbolcu ve birini diğerinden ayırt etmem imkansız" şeklinde konuştu.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Lionel Messi, Barcelona'da birçok takım arkadaşının Dünya Kupası'nı kazanma sevincini yaşadığını ve onları kıskandığını da itiraf etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...