Atletico'nun yıldızları yuvadan uçuyor

Atletico'nun yıldızları yuvadan uçuyor

SPOR Haberleri

La Liga'da 18 yıl aradan sonra şampiyon olan, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu son anda kaçıran Atletico Madrid, yıldızları ile yol ayrımına geldi.

İspanyol basınına göre Barcelona, Atletico Madrid'in yıldızı Koke için, 60 milyon euro'yu gözden çıkardı. Atletico ise takımdan ayrılması muhtemel Diego Costa, David Villa ve Koke gibi oyuncuların alternatiflerini belirlemeye çalışıyor.

Atletico yönetimi, hiçbir oyuncusunu satmak istemediğini açıklasa da Avrupa'nın dev kulüpleri, sözleşme fesih bedellerini ödeyip, yıldız oyuncuları kadrolarına katmaya çalışıyor.

O kulüplerden biri de Barcelona... Marca ve Sport gazetelerine göre Katalan ekibi, Koke'yi kadrosuna katmak istiyor. Barcelona'nın, teknik direktör Luis Enrique'nin ısrarla kadrosunda görmek istediği Koke için, 60 milyon euro'luk sözleşme fesih bedelini ödemeye hazır olduğu belirtiliyor. Atletico yönetimi, şimdiden 22 yaşındaki oyuncunun alternatifini belirlemiş durumda. İspanyol basını, Koke'nin ayrılması halinde, Madrid ekibinin Sevilla'lı Ivan Rakitic'i transfer etmek için harekete geçeceğini yazıyor.

Atletico Madrid, forvet oyuncuları Diego Costa ve David Villa'yı da kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Costa'nın, 32 milyon euro karşılığında Chelsea'ye transfer olması gündemde.

Beklentileri karşılayamayan David Villa ise futbol yaşantısına büyük olasılıkla Amerika Birleşik Devletleri'nde devam edecek. Deneyimli oyuncu, New York City ekibi ile anlaşmak üzere. 19 yaşındaki genç Arjantin'li Angel Correa ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Atletico yönetimi, Premier Lig'de oynayan Roberto Soldado ve Alvaro Negredo'yu gündemine aldı. Ada futboluna uyum sağlayamayan Tottenham'lı Soldado'nun, gerekirse maaşında kesintiye giderek, Atletico ile sözleşme imzalamak istediği ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...