Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uçakta bomba ihbarı!

Uçakta bomba ihbarı!

DÜNYA Haberleri

10 yaşındaki çocuk "uçağa bomba koydum" ihbarında bulunarak Brüksel'den Dominik Cumhuriyeti'ne giden Jetair şirketine ait bir uçağa zorunlu iniş yaptırdı.

Olayla ilgili bir açıklama yapan Dominik Cumhuriyeti Ulusal Araştırma merkezi, yerel saat ile 15.26 sularında kendisini ünlü Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Paplo Escobar'ın adamı olarak tanıtan bir kişinin Jetair uçağına "bomba yerleştirdim" ihbarı yaptığını duyurdu. nbsp;
Bu ihbarı ilk önce ciddiye almadıklarının altını çizen yetkililer ancak aynı kişinin başta polis merkezi olmak üzere, itifaiye, havaalanı ve diğer resmi dairelere telefon açarak ihbarı tekrarlayınca alarma geçtiklerini belirtti. nbsp;
Ülke basını, uçağın Brüksel'den Punta Cana'ya turist taşıdığına dikkat çekerek ihbar sonrası bu yolcuların başkent Santa Domingo'daki uluslararası "Aeropuerto Internacional de Las Américas" havaalanına iniş yapmak zorunda kaldığını yazdı. Uçak şirketinin bu zorunlu inişten uğradığı kaybın ise 735 bin avro olduğu açıklandı. Olayla ilgili olarak ihbarı yapan 10 yaşındaki çocuk ve ailesinin gözaltına alındığı ve çocuğun yaşından dolayı serbest bırakılmasına rağmen aileye yüklü bir tazminat geleceği ifade ediliyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...