Ankara ve İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı!

/ Kaynak: DHA
Ankara ve İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Meteoroloji, İstanbul'un Anadolu yakası, Ankara ile Tokat, Sivas, Ordu, Giresun, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, İstanbul'un Anadolu yakası, Ankara'nın Polatlı, Ayaş, Sincan, Etimesgut, Kazan, Çubuk, Yenimahalle, Keçiören, Pursaklar ilçeleri ile Tokat, Sivas, Ordu, Giresun, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya'da görülecek kuvvetli yağış ve sonrasında görülmesi beklenen su baskını, dolu, yıldırım, kuvvetli rüzgar gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.
nbsp;
ANKARA'DA KUVVETLİ YAĞIŞA DİKKAT

Ankara'nın başta batı ilçeleri olmak üzere(Polatlı, Ayaş, Sincan, Etimesgut, Kazan, Çubuk, Yenimahalle, Keçiören, Pursaklar vb.) il merkezinde kuvvetli gök gürültülü sağanak ve dolu yağışıyla birlikte kısa süreli fırtına beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli
olunması gerekmektedir.

TOKAT, SİVAS, ORDU VE GİRESUN KUVVETLİ YAĞIŞA DİKKAT

Tokat, Sivas, Ordu ve Giresun'un iç kesimleri ile Kayseri'nin kuzeyinde kuvvetli yağış beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (lokal dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar, su baskını, yıldırım vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BURSA, YALOVA, KOCAELİ VE SAKARYA ÇEVRELERİNDE KUVVETLİ YAĞIŞA DİKKAT

Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde bugün akşam saatlerine kadar kuvvetli (21-50 mm) yağış ve dolu beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...