Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oğul Gül'ün mezuniyet töreni

/ Kaynak: İHA
Oğul Gül'ün mezuniyet töreni

YAŞAM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, oğulları Mehmet Emre Gül'ün Harvard Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine katıldı.

Üniversitenin değişik bölümlerinden mezun olan ve aralarında Mehmet Emre Gül'ün de bulunduğu yaklaşık 6 bin öğrencinin yer aldığı törende, Cumhurbaşkanı Gül ve eşi, eski ABD Başkanı George H.W. Bush'un eşi Barbara Bush ile birlikte oturdu. Cumhurbaşkanı Gül, Harvard Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı takdim edilen eski ABD Başkanı George H.W. Bush, ses sanatçısı Aretha Franklin, ekonomist Joseph E. Stiglitz, sanat tarihçisi Seymour Slive, yazar Isabel Allende ve New York Belediyesi eski Başkanı Michael Bloomberg'i alkışladı.

Cumhurbaşkanı Gül, törenden ayrılırken duygularını öğrenmek isteyen Türk gazetecilere, güzel bir mezuniyet töreni olduğunu ve aile arasında katılım sağladıklarını belirtti.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...