PKK kamyon yaktı, yol kesti

/ Kaynak: İHA
PKK kamyon yaktı, yol kesti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Çığlıca köyü yakınlarında askeri birliğe malzeme taşıyan 3 kamyon bir grup PKK'lı tarafından yakıldı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Çığlıca köyü yakınlarında askeri birliğe malzeme taşıyan 3 kamyon bir grup PKK'lı tarafından yakılırken, Bingöl-Erzurum karayolunu kesen yüzleri kapalı bir grup yaklaşık 1 saat karayolunda trafiğin akışını engelledi.

Edinilen bilgiye göre, Beytüşşebap ilçesinde askeri birliğe malzeme taşıdığı öğrenilen 3 kamyon, dönüş yolunda Çığlıca köyü yakınlarında PKK'lılarca durduruldu. Kamyon sürücülerini indirip araçları ateşe veren PKK'lılar, daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

Öte yandan yüzleri kapalı 25-30 kişilik bir grup da, Bingöl-Erzurum karayolunu Hacılar köyü mevkiinde trafiğe kapattı. Yaklaşık 1 saat kapalı kalan karayolunda 80 ile 100 arasında araç mahsur kaldı. Olayın duyulmasının ardından jandarma ekipleri Bingöl çıkışı ile Erzurum istikametinden Karlıova ilçesi Kalencik bölgesinden araç girişine izin vermedi. Bölgeye sevk edilen güvenlik kuvvetlerini gören grup dağıldıktan sonra karayolu yeniden trafiğe açıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...