Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yemin töreni sonrası kaza!

/ Kaynak: DHA
Yemin töreni sonrası kaza!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kaza, Menderes İlçesi Görece Mahallesi yakınlarında bugün saat 16.30 sıralarında meydana geldi.

İzmir'in Menderes İlçesi'nde, önünde giden otomobile çarptıktan sonra direksiyon kontrolünü yitiren Ayşe Turunç yönetimindeki otomobil karşı yöne geçip, Foça'da askerlik yapan ve yemin töreninin ardından dağıtım iznine çıkan İsmail Kale ile yakınlarının bulunduğu otomobile çarptı. Kazada, İsmail Kale'nin amcası Yılmaz Kale öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, Menderes İlçesi Görece Mahallesi yakınlarında bugün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Menderes'ten Gaziemir yönüne giden, Karabağlar Belediyesi'nde memur olduğu öğrenilen Ayşe Turunç, yönetimindeki 35 DZB 65 plakalı otomobille, aynı yönde giden Murat Özbek'in kullandığı 35 EFZ 37 plakalı otomobile çarptı. Turunç, çarpmanın paniğiyle otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan otomobil karşı yöne geçip Fikri Kale (48) yönetimindeki 35 HPA 77 plakalı otomobile çarptı. Arkadan gelen sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 35 KB 3841 plakalı otomobil de önündeki 35 HPA 77 plakalı otomobile çarptı.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Foça'da vatani görevini yapan ve yemin töreninin ardından dağıtım iznine çıkan İsmail Kale'nin (20) de içinde bulunduğu 35 HPA 77 plakalı otomobildeki Fikri Kale, Cansu Kale (18), Hayrunnisa Kale yaralandı, aynı otomobildeki Yılmaz Kale ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Ayşe Turunç da yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, 5 yaralıyı ambulanslarla Gaziemir Devlet Hastanesi ile izmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı kurtulan İsmail Kale'nin amcası Yılmaz Kale'nin cansız bedeni ise olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından cenaze aracıyla Mezarlıklar Müdürlüğü Morgu'na kaldırıldı. Kaza haberini alan Kale ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...