YDG-H tarafından kaçırılanlar kurtarıldı

/ Kaynak: İHA
YDG-H tarafından kaçırılanlar kurtarıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır-Bingöl karayolunda 7 gün önce Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) tarafından kaçırılan 7 kişiden 5'i kurtarıldı.

Diyarbakır-Bingöl karayolunda 7 gün önce Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından başlatılan yol kapatma eyleminde kaçırılan 5 kişi, jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonla kurtarıldı.

Diyarbakır-Bingöl karayolu Lice ilçesi sınırlarında sabah saatlerinde başlatılan operasyona özel birlikler de katıldı. Havadan ve karadan kuşatılan bölgede zaman zaman göstericiler ile güvenlik güçleri arasında şiddetli olaylar yaşandı. Güvenlik kuvvetleri göstericilerin kamp kurduğu bölgeye müdahale ederken, bir süre önce bölgede araçlarından indirilerek kaçırılan 5 kişi kurtarıldı. Kurtarılan 5 kişiden 3'ünün özel bir şirkette çalıştığı, 2 kişinin ise sivil vatandaş olduğu belirtildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...